Email

info@luxmall-ks.com

Lokacioni

Bislim Bajgora - Mitrovicë

Për ne

0 m2 +

Hapësirë

0 +

Vizitor në 3 muajt e fundit

Qendra Tregtare më e madhe në Mitrovicë.

Me mbi 12.000m² hapësirë, Lux Mall sjell tek ju një eksperiencë blerjeje të jashtëzakonshme në qytetin e Mitrovicës. Kjo qendër tregtare është e pozicionuar si qendra më e madhe tregtare në qytet, duke ofruar mbi 12.000 metra katrorë hapësirë tregtare për vizitorët e saj.

Lux Mall ka bërë përpjekje të mëdha për të ofruar një spektër të gjerë të produkteve dhe shërbimeve për të kënaqur nevojat e të gjithë
konsumatorëve. Duke filluar nga moda, teknologjia, argëtimi, ushqimi dhe shëndeti,qendra ka përqendruar për të siguruar një përzierje të pasur të dyqaneve dhe markave prestigjioze.

Ambienti i brendshëm i Lux Mall është dizajnuar me kujdes për të krijuar një atmosferë tërheqëse dhe të këndshme për blerësit. Dyqanet janë vendosur në mënyrë të strategjikisht, duke bërë që përdhunimi i hapësirës të jetë optimal për të siguruar një eksperiencë të paharrueshme blerjeje. Përpos kësaj, qendra ofron edhe zona të veçanta për argëtim dhe pushim, duke përfshirë ambiente të dizajnuara për kafetë dhe restorantet, duke bërë që vizitori të ketë një përvojë të plotë dhe të përsosur në Lux Mall.

Për të siguruar lehtësinë dhe përditshmërinë e blerjeve, qendra ka investuar në infrastrukturën më të fundit dhe shërbimet e avancuara, duke përfshirë parkim të përshtatshëm dhe shërbime transporti. Kjo ka bërë që Lux Mall të jetë një destinacion i preferuar jo vetëm për blerjet, por edhe për të kaluar kohë cilësore me familjen dhe miqtë.

Gati për të transformuar biznesin tuaj?
Na kontaktoni sot!

Ne kemi hapësirë për biznesin tuaj, andaj nëse dëshironi ti bashkoheni familjes tonë të madhe, na kontaktoni tani dhe bëhuni pjesë e jona.

Scroll to Top