Email

info@luxmall-ks.com

Lokacioni

Bislim Bajgora - Mitrovicë

Media

Galeria

Disa nga momentet në Lux Mall

Këtu ndajm me ju disa nga momentet dhe aktivitetet që janë në Lux Mall

Gati për të transformuar biznesin tuaj?
Na kontaktoni sot!

Ne kemi hapësirë për biznesin tuaj, andaj nëse dëshironi ti bashkoheni familjes tonë të madhe, na kontaktoni tani dhe bëhuni pjesë e jona.

Scroll to Top