Email

info@luxmall-ks.com

Lokacioni

Bislim Bajgora - Mitrovicë

Brendet

Super Brendet në Lux Mall

Lux Mall është krenar të sjellë përpara vizitorëve të saj një koleksion të përzgjedhur të super brendave, të cilat shkëlqejnë në çdo fushë të cilën përfaqësojnë. Këto super brenda ofrojnë një përvojë blerjeje të pambarim, duke sjellë një kombinim të shkëlqyer të cilësisë së lartë, dizajnit të avancuar dhe inovacionit të fundit në treg.

Disa nga këto super brenda janë:

Scroll to Top